flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді відновлено особистий прийом громадян

08 серпня 2023, 12:59

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 червня 2023 року №651 «Про відміну на всій території України карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», на всій території України з 24 години 00 хвилин 30 червня 2023 року- відмінено карантин, встановлений з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

У зв’язку з відміною карантинних заходів на всій території України, в Жидачівському районному суді Львівської області керівництвом суду відновлено особистий прийом громадян.

Графік особистого прийому громадян розміщено на офіційному сайті Жидачівського районного суду Львівської області в розділі «Про суд» порталу «Судова влада України» та на дошці оголошень в приміщені суду.

Одночасно, нагадуємо відвідувачам суду про альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, іншими заявами, скаргами тощо:

засоби підсистеми "Електронний суд";

офіційна електронна адреса суду: inbox@gd.lv.court.gov.ua

поштова адреса:  81700, Львівська область, м. Жидачів, вул. Я.Мудрого, 20.

 

пресслужба суду