flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Жидачівському районному суді

25 листопада 2011, 14:28

 

У К Р А Ї Н А
ЖИДАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


81700, м. Жидачів, вул. Я. Мудрого, 20 Львівської області,  Email: inbox@gv.iv.court.gov.ua тел. /факс (03239) 31-461

          Жидачівський  районний  суд  Львівської  області   повідомляє,  що   25  листопада 2011 року в  Жидачівському  районному   суді   Львівської області в рамках реалізації заходів комунікаційної стратегії суду відбувся День відкритих дверей для старшокласників шкіл   району. Даний захід проводився з метою профорієнтації старшокласників, які уже планують подальше навчання у юридичних вищих навчальних закладах.  Захід розпочався з зустрічі школярів біля входу в приміщення  суду  і короткої розповіді про історію будівлі.
         При вході в приміщення суду, відвідувачів зустрічають працівники спецпідрозділу судової міліцій МВС України "Грифон", в завдання якого входить забезпечення безпеки працівників суду.
Працівник  судової  міліції Курпіль  Михайло   поділився  досвідом  про порядок    пропуску осіб  до  приміщення  суду

 

            В залі  судових  засідань  Жидачівського  районного  суду  відбулась бесіда з головою суду   Сидорак  Богданом   Григоровичем,  керівником апарату суду Особою Вірою Миколаївною. Запрошені   отримали інформацію про функціонування системи судочинства в Україні, роботу   районного  суду, як ланки даної системи та про запроваджені новацій.

  

   

   

    

           Цікавою для гостей була інформація, що в колективі апарату суду на різних посадах в даний час працюють три випускники їх школи.  На  зустрічі   виступив  помічник  голови  суду  Чорненький   Я.Б., який    розповів  учням про  відповідальність неповнолітніх, відповідно  чинного кримінального  кодексу  України  та   Кодексу  України  про  адміністративні  правопорушення.

      

            Судовий   розпорядник   Фрей  Осип   ознайомив   з функціональними  обов’язками, розповів   про  участь  в  судовому   засіданні.

        

            Продовжилась зустріч екскурсією судом, підчас якої старшокласники змогли побачити з середини весь процес функціонування установи, поспілкуватись з працівниками всіх відділів, суддями.

           На згадку про суд кожному учню вручено інформаційні буклети.

        

        

            На завершення вчителі та учні висловили щирі слова вдячності працівникам суду за змістовну зустріч, в процесі якої вони дізнались не тільки про те, як функціонує суд, а й скільки різних працівників працює в цій установі, їхні посадові обов’язки. Також учні висловили сподівання, що отримана інформація обов’язково матиме вплив на вибір професії та майбутнє місце роботи.