flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Доводимо до відома учасників судових справ, що Жидачівський районний суд Львівської області тимчасово зупиняє відправлення поштової кореспонденції!

04 липня 2022, 08:35

Повідомляємо учасників судового процесу, що у зв’язку з недостатнім фінансуванням та відсутністю поштових марок відправка поштової кореспонденції Жидачівським районним судом Львівської області тимчасово припинена.
З метою забезпечення реалізації процесуальних прав громадян, передбачених чинним законодавством України, роз’яснюємо можливість використовувати сучасні альтернативні способи для отримання судових повісток, повідомлень та іншої інформації з суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:

  • при зверненні до суду слід зазначати всі відомі номери засобів зв’язку, офіційні електронні адреси або адреси електронної пошти, номера телефонів власні та інших учасників судової справи;
  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону; 

Ознайомитись з датою призначення справи до розгляду можна на веб-сайті суду в розділі «Список справ призначених до розгляду» https://gd.lv.court.gov.ua/sud1307/gromadyanam/csz/.

З метою отримання процесуальних документів електронною поштою через підсистему «Електронний суд» необхідно:

-зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://court.gov.ua/reyestri-ta-sistemi/ecourt/.

Можливість отримувати виконавчі листи та копії судових рішень в приміщенні суду попередньо зателефонувавши за номером (03239) 31-461 – канцелярія суду.

Нагадуємо, що в Жидачівському районному суді Львівської області встановлено особливий режим роботи через поширення коронавірусної інфекції COVID-19, у зв’язку з чим, всі процесуальні документи Ви можете направляти до суду електронною поштою через офіційну електронну  адресу inbox@gd.lv.court.gov.ua, через систему «Електронний суд» та поштою.

Окрім того, всю необхідну інформацію щодо розгляду справ, можна отримати в канцелярії суду, помічника судді чи секретаря судового засідання.

У разі виникнення додаткових запитань просимо звертайтесь за телефоном: (03239) 31-461 – канцелярія суду.


Про відновлення відправлення поштової кореспонденції судом буде повідомлено додатково.

 

Заздалегідь приносимо вибачення за тимчасові незручності.

 

Все буде Україна!

 

 

прессекретар суду