flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про роботу суду в період карантину

25 січня 2022, 09:05

Уряд продовжив карантин в Україні до 31 березня 2022 року. В таких умовах у громадському транспорті та під час масових заходів або відвідин приміщень всі учасники мають дотримуватись маскового режиму.

Графік роботи суду

Зазначаємо, що в період карантину, графік роботи суду не змінився: суд, як і раніше, працює з 8.00 до 17.00 з понеділка по четвер, у п’ятницю – з 8.00 до 15.45. Перерва на обід – 13.00 – 13.45.

Прийом документів

Через тимчасові карантинні обмеження в Жидачівському районому суді Львівської області припинено особистий прийом громадян. Звернутись до суду з позовними заявами, клопотаннями та іншими документами можна за допомогою поштового зв’язку, підсистеми «Електронний суд», електронної пошти суду inbox@gd.lv.court.gov.ua

Участь в судових засіданнях дистанційно

Жидачівським районним судом Львівської області забезпечено передбачену статтею 195 Кодексу адміністративного судочинства України можливість проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів учасників судових справ. Завдяки сервісу EASYCON сторони можуть взяти участі у судовому засіданні у режимі відеоконференції дистанційно, не прибуваючи до суду. З правилами та рекомендаціями роботи з EASYCON можна ознайомитись за посиланням -  https://vkz.court.gov.ua.

Взаємодія зі ЗМІ

Рада суддів України у своєму рішенні від 30 жовтня 2020 року звертає увагу на те, що доступ представників засобів масової інформації в судові засідання повинен відбуватись з дотриманням всіх карантинних заходів та санітарних норм у зв’язку із епідемією COVID-19, а саме: використання засобів індивідуального захисту (рукавички, маска) та дотримання соціально-безпечної дистанції.

Нагадуємо,вся інформація про роботу суду постійно оновлюється на сайті суду:  https://gd.lv.court.gov.ua/sud1307/ та в соціальній мережі  FACEBOOK  https://www.facebook.com/ZhydachivSyd/

Турбота про здоров’я

У двох приміщеннях 1 та 2 Жидачівського районного суду Львівської області встановлені безконтактні гігієнічні станції для дезінфекції рук, працівники забезпечені масками та рукавичками, постійно проводиться провітрювання приміщень та прибирання за допомогою спеціальних розчинів. Всі ці заходи вживаються адміністрацією суду для зниження вірогідності поширення хвороби серед співробітників та відвідувачів суду.

Просимо в період карантину дотримуватись обмежувальних заходів та уважно ставитись до свого здоров’я.

 

прессекретар суду