flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з професійним святом!

15 грудня 2021, 13:15

15 грудня у Жидачівському районному суді Львівської області відбулася урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду.

З вступним словом звернувся голова суду Роман РАВЛІНКО, висловив щирі вітання суддям та працівникам і подякував за високий професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання обов’язків незважаючи на карантинні обмеження.

Привітали колектив з нагоди свята і судді Андрій ПАВЛІВ та Святослав СЛИВКА.

Зі щирими словами вітання звернулась до присутніх керівник апарату  суду Віра ОСОБА, побажавши щастя, благополуччя, родинного затишку, вдячності від людей та радості від життя.

У ході урочистого заходу окремих працівників Жидачівського районного суду Львівської області нагороджено відзнаками Територіального управління державної судової адміністрації у Львівській області.

За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду, нагороджено Грамотою Територіального управління  державної судової адміністрації у Львівській області секретаря судового засідання Жидачівського районного суду Львівської області Світлану СТАСІВ.

     

Оголошено Подяку Територіального управління  державної судової адміністрації у Львівській області за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду помічнику голови суду Жидачівського районного суду Львівської області Мар’яні ХИЖНЯК.

   

прессекретар суду